X
WhatsApp destek ekibimiz sorularınızı cevaplıyor.
Merhaba, size nasıl yardımcı olabiliriz?

ÇALIŞKAN MAKİNA | Nilfisk Bayi

Birlikte daha temiz eğitim alanları oluşturalım.

Zemin temizlik makinesi ile tüm sert zeminlerinizi hızlı bir şekilde tek adımda temizleyin. Sınıflar, atölyeler, kütüphaneler, oditoryumlar, mutfaklar ve spor tesisleri dahil olmak üzere her türlü eğitim tesisinin hızlı bir şekilde daha temiz olmasını sağlar.

Ürün kataloglarımızı aşağıda bulabilirsiniz. Eğer farklı bir broşürü veya kataloğa ihtiyacınız varsa lütfen iletişim bilgilerimizden bizimle iletişime geçin.

Burada temizlik endüstrisinde neler olup bittiğine dair önemli bilgiler ve çözümleriniz için en güncel bilgileri bulacaksınız.

Vakum makinesi ile temizlik için en iyi uygulamalar

Vakum makinesi ile temizlik güvenli ve sağlıklı ortamlar oluştururken, profesyonellerin en iyi uygulamalarına ulaşmaya bir adım daha yaklaşıyorsunuz.

İPUÇLARI & ÖNERİLER
Sıcak sulu yüksek basınçlı yıkama makineleri için en iyi uygulamalar

Mümkün olan en etkili temizliği elde etmek için kritik adımları öğrenin. Temizlik çalışmanız boyunca mikropları nasıl profesyonel olarak azaltabileceğiniz ve ortadan kaldırabileceğiniz konusunda ayrıntılı bilgi edinin.

İPUÇLARI & ÖNERİLER
Güvenli buharlı temizlik için en iyi uygulamalar

Buharlı temizlik makinesi ile en iyi temizlik sonuçlarını elde etmek için en iyi ipuçlarına ve önerilere ulaşmaya bir adım daha yaklaşıyorsunuz. Temizlik hedeflerinize ulaşmak için buharın nasıl güvenli ve etkili bir şekilde kullanıldığına ilişkin ayrıntıları öğrenin.

İPUÇLARI & ÖNERİLER
Co-Bot zemin temizlik kılavuzu

Otonom çözümler sizin için uygun mu? Yeni e-Kitabımızda, otonom çözümlerin temizlik ekibinizin diğer önemli temizlik görevlerine odaklanmasını sağlamak için nasıl zaman kazandırabileceği anlatılmaktadır.

KILAVUZU İNDİR
Yeni trendler e-Kitabımızı okuyun

Temizlikte Sağlık ve Güvenlik, sürdürülebilirlik ve teknolojiler ile ilgili en yeni uzman görüşlerine ve bilgilerine ulaşmaya bir adım daha yaklaşıyorsunuz. Yeni Trendler e-Kitabımızda daha fazla bilgi edinin.

E KİTABI İNDİR

KVKK - KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HAKKINDA AYDINLATMA METNİ

www.caliskanmakina.com

Bu Aydınlatma Metni, Tarım Mah. Aspendos Bulv. Öztürk Apt. 82/B Muratpaşa Antalya adresinde kurulu ÇALIŞKAN MAKİNA - ÇALIŞKAN MAKİNA ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK MAKİNALARI MALZEMELERİ TOPTAN SATIŞ VE TEKNİK SERVİS-ŞENOL ÇALIŞKAN (bundan sonra “Şirket” olarak anılacaktır) tarafından veri sorumlusu sıfatıyla işlenen kişisel veriler hakkında ilgili kişileri 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) kapsamında aydınlatma amacıyla hazırlanmıştır.

Şirket tarafından işlenen kişisel verilerinizin KVKK’ya uygun olarak toplanması, saklanması, aktarılması da dahil olmak üzere işlenmesi, söz konusu işlemenin amacı ve KVKK kapsamındaki haklarınız ile ilgili olarak sizi bilgilendirmek isteriz.

AÇIK RIZA

Kişisel verilerimin, ÇALIŞKAN MAKİNA - ÇALIŞKAN MAKİNA ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK MAKİNALARI MALZEMELERİ TOPTAN SATIŞ VE TEKNİK SERVİS-ŞENOL ÇALIŞKAN ve bayisi olduğumuz Nilfisk ve Viper dahil olmak üzere ürün ve hizmetleri hakkında bilgilendirme, tanıtım ve pazarlama faaliyetleri; alışveriş alışkanlıklarıma ve ilgi alanlarıma göre kişiselleştirilmiş kampanya, promosyon, indirim ve avantaj, hediye çeki ve benzeri faydaların planlanması ile profil ve segmentime uygun önerilerde bulunulması için işlenmesine, güncel iletişim bilgilerim üzerinden arama, SMS ve e-posta ile diğer iletişim kanalları aracılığıyla tarafıma ticari elektronik ileti gönderilmesine ve kişisel verilerinizin aynı amaçlarla yurt dışında bulunan anlık mesajlaşma hizmeti sağlayıcıları da dahil olmak üzere, hizmet sağlayıcılarla paylaşılmasına rıza vermektesiniz.

KİŞİSEL VERİLERİN TOPLANMA YÖNTEMLERİ VE HUKUKİ SEBEPLERİ

Şirketimiz kişisel verilerinizi, www.caliskanmakina.com, mağazalarımız, teknik servis noktalarımız, çağrı merkezi ve diğer müşteri hizmet kanalları, sosyal medya hesaplarımız üzerinden, üyelik/iletişim kayıt formları, şirketimizden yaptığınız satınalmalar, çerezler, web analiz araçları ve benzer teknolojiler aracılığıyla otomatik ve otomatik olmayan yazılı, sözlü ve dijital yöntemlerle toplayabilmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİNİZ

Şirketimiz tarafından işlenen kişisel verileriniz, şirketimizle olan ilişkinize göre değişebilecek olup; ad, soyad, telefon numarası, e-posta adresi, posta adresi, satın aldığınız/kullandığınız ürünlere ilişkin bilgiler, şirketimize mağazaları ve internet sitemiz üzerinden ilettiğiniz bilgiler, yaptığınız işlemler, gezintiler ve davranışlar ile (marka, model, tarayıcı bilgileri, IP, lokasyon, kablosuz bağlantı durumu gibi) kullandığınız cihaza ve internet bağlantınıza ilişkin bilgiler, çerez bilgileri, ilgi alanlarınız gibi kişisel verileriniz işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ VE İŞLENME AMAÇLARI

Kişisel verileriniz ;

  • Talep ettiğiniz ürün ve hizmetlerin tarafınıza sağlanması ve şirketimizle aranızdaki sözleşmenin gerekliliklerinin yerine getirilmesi amaçlarıyla bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması hukuki sebebiyle;
  • Şirketimizin dağıttığı veya sattığı ya da teknik servis desteği verilen ürünlere ilişkin talep, işlem ve şikayetlerin sonuçlandırılabilmesi, satış sonrası destek süreçlerinin yürütülmesi, ürün satışı, teslimi, kurulum, bakım, onarım ve satış sonrası servis hizmetlerini yerine getirmek amaçlarıyla bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması veya şirketimizin meşru menfaati için veri işlemenin zorunlu olması hukuki sebepleriyle;
  • Tedarik zinciri yönetimi süreçlerinin planlanması ve icrası, Şirket operasyon süreçlerinin planlanması ve icrası, iş ortakları ve/veya tedarikçilerle olan ilişkilerin yönetimi, ürün ve/veya hizmetlerin satış süreçlerinin planlanması ve icrası, internet sitesi ve uygulamalarımız kullanıcılarına daha iyi hizmet verebilmek, pazarlama analiz çalışmalarının yürütülmesi, müşteri memnuniyetini değerlendirmek ve arttırmak, internet siteleri, mobil uygulamalar, mağazalar ve diğer hizmet kanallarının iyileştirilmesi, firma ürün ve hizmetlere bağlılık süreçlerinin yürütülmesi, iş faaliyetlerinin yürütülmesi, denetim, iç kontrol, hukuk, finans ve şirket içi operasyonların yürütülmesi, eğitim faaliyetlerinin yürütülmesi, organizasyon ve etkinlik yönetimi, bilgi güvenliği ve fiziksel güvenlik süreçlerinin yürütülmesi, saklama ve arşiv faaliyetlerinin yürütülmesi, faaliyetlerin mevzuata uygun yürütülmesi, şirketimiz ve yetkilendirdiği 3. kişiler tarafından gerçekleştirilen hizmetlerin kontrolünün sağlanması amaçlarıyla şirketimizin meşru menfaati için veri işlemenin zorunlu olması;
  • Şirketimizin hukuki yükümlülüklerine uyum ve ilgili/yetkili kamu kuruluşlarına gerekli bildirimlerin yapılması amaçlarıyla şirketimizin hukuki yükümlülüklerini yerine getirebilmesi ve herhangi bir uyuşmazlık halinde bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması;
  • Şirketimiz ürün ve hizmetlerinin tanıtımı ve pazarlanması, şirketimiz tarafından sunulan kampanya, promosyon, indirim, avantaj, hediye çeki ve benzeri faydalardan yararlanabilmeniz, şirketimiz ürünlerinin tanıtımına, pazarlanmasına yönelik genel veya kişiye özel reklam, duyuru, bülten, kampanya bilgilerini sağlamak, kutlama, temenni ve sair içeriklerle gönderilecek iletilerle şirketimiz ve bayiliğini yaptığımız markaların tanınırlığını arttırmak, ürünlere ilişkin alışveriş alışkanlıklarınıza ve ilgi alanlarınıza göre kişiselleştirilmiş kampanya, promosyon, indirim ve avantaj, hediye çeki ve benzeri faydaların planlanması ve ilgili profil ve segmente uygun müşterilerimize önerilmesi, bunlara ilişkin reklam, tanıtım ve bilgilendirme iletisi ile memnuniyet anketi formu gönderilmesi amaçlarıyla açık rızanız hukuki sebeplerine dayanarak işlenmektedir.

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLERİN ÜÇÜNCÜ KİŞİLERE AKTARILMASI

Kişisel verileriniz yukarıda belirtilen amaçlar ve mevzuata uygun olarak söz konusu amaçlar için gerekli ve ilgili olduğu ölçüde yurtiçi ve yurtdışındaki üçüncü kişilere aktarılabilecektir. Şirketimizin standart süreçleri çerçevesinde kişisel verilerinizin yurtiçi ve yurtdışındaki kişilerle paylaşılabileceği başlıca durumlar aşağıdaki gibidir:

Kişisel verileriniz internet sitemiz ve diğer hizmet kanallarında yaptığınız işlem ve taleplerin gerçekleştirilebilmesi ve tüm kanallardan sağlıklı hizmet alabilmeniz için ÇALIŞKAN MAKİNA - ÇALIŞKAN MAKİNA ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK MAKİNALARI MALZEMELERİ TOPTAN SATIŞ VE TEKNİK SERVİS-ŞENOL ÇALIŞKAN satış noktalarına, yetkili servislerimize ve iş ortaklarımıza, çerez sağlayıcı üçüncü taraflara; pazarlama, tanıtım, reklam ve iletişim gibi amaçlarla destek aldığımız firma ve ajanslara; kargo ve lojistik şirketlerine internet sitelerimiz ve mobil uygulamalarımızda yer alan fonksiyonların yerine getirilmesi ve iyileştirilmesi, anlık bildirimlerin ve SMS/e-posta iletilerinin gönderilmesi ve çağrı merkezi vb. iletişim hizmetleri için destek aldığımız hizmet sağlayıcı firmalara; şirketimizin iç operasyonları, denetim, iç kontrol, bilişim sistemleri, hukuk ve muhasebe süreçleri ile ilgili destek hizmet aldığı danışmanlık, denetim, hukuk, bilgi teknolojileri, lojistik, arşiv vb. alanlardaki tedarikçilere ve kişisel verilerinizi talep etmeye yetkili kişi ve kurumlara aktarılabilmektedir.

HAKLARINIZ

KVKK’nın 11. maddesi kapsamında aşağıda sayılı haklarınız bulunduğunu hatırlatmak isteriz:

  • Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme ve buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • KVKK’nın ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme.

İLETİŞİM

KVKK kapsamındaki yukarıda belirtilen haklarınıza ilişkin taleplerinizi şirketimize, kimliğinizin doğrulanması şartı ile yazılı olarak ve KVK Kurumu’nun yürürlükteki düzenlemelerine uygun olarak iletebilirsiniz. Şirketimize başvurularınızı e-posta adresiniz üzerinden info@caliskanmakina.com adresine iletebilirsiniz.

Başvurunuza 30 gün içerisinde dönüş sağlanacaktır. Başvurularınıza sağlıklı yanıt verilebilmesi için mevzuat gereğince başvurunuzun ad, soyad, TCKN (yabancılar için uyruk ve pasaport numarası), cevabımızı iletebileceğimiz adres bilgilerini ve kimliğinizi tevsik edici belgeleri içermesi, e-posta üzerinden başvuruyorsanız kullandığınız e-posta adresinin sistemlerimizde önceden kayıtlı olması, talebinizi belirli, açık ve anlaşılır biçimde belirtmeniz, talep ettiğiniz konunun şahsınız ile ilgili olması veya başkası adına hareket ediyor iseniz bu konuda özel olarak yetkili olmanız ve yetkinizi belgelendirmeniz gerekmektedir.

Ticari elektronik ileti alımına ilişkin verilmiş onaylar, her zaman geri alınabilir. Ticari elektronik ileti alımına ilişkin daha önceden verilmiş onayların geri alınması taleplerinizi ve iletişim tercihlerinizi, ilgili iletişim içinde belirtilen yöntemler vasıtasıyla veya info@caliskanmakina.com üzerinden şirketimize iletebilirsiniz.

Ticaret Sicil No: 979969-0

Mersis No: 51331625714000-19

Ticari Unvan: ÇALIŞKAN MAKİNA - ÇALIŞKAN MAKİNA ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK MAKİNALARI MALZEMELERİ TOPTAN SATIŞ VE TEKNİK SERVİS-ŞENOL ÇALIŞKAN

Adres: Namık Kemal Mah. Tonguç Baba Cad. 122 Sok. No:1/A Esenyurt/İSTANBUL

Telefon: +90 212 423 52 85

AYDINLATMA METNİ’NDE YAPILACAK DEĞİŞİKLİKLER VE DEVİR

Şirketimiz, işbu Aydınlatma Metni’nde değişiklik yapma hakkını saklı tutmaktadır. Değişiklikler yayın tarihinde yürürlüğe girecek olup, güncel Aydınlatma Metni’ne www.caliskanmakina.com/kvkk adresinden ulaşılabilecektir.

Şirketimiz, veri sorumlusu sıfatıyla işlemekte olduğu kişisel verilerle birlikte kısmen veya tamamen üçüncü kişilere devredebilir. Devir halinde işbu Aydınlatma Metni, herhangi bir değişiklik yapılıncaya dek aynen geçerli olacaktır.

BÜLTENİMİZE KAYDOLUN GELİŞMELERDEN İLK SİZİN HABERİNİZ OLSUN

Kampanyalar, ürünler, ekipmanlar, kataloglar ve en önemlisi sunduğumuz fırsatlarla ilk siz tanışın.